7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Temmelig mange internet webshops tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige leveringsmåder. Den mest moderne er for øjeblikket pakkeshops, hvor du så selv henter dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særdeles let gængelig, samt typisk ligeledes den mest letkøbte leveringsmanér.

Du burde derudover tænke over at vælge at få leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde en sjat mindre prisbillig, men ydermere usædvanlig enkel. Den mest betalelige leveringsmanér er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved e-forretningens adresse.

En del internet virksomheder yder levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men som trods alt betinges af at bestillingen laves forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer på posthuset forinden lagermedarbejderne får fri.

Internet shopping vokser voldsomt

Det er jo efterhånden i høj grad smart for forbrugerne at søge information om priser i blandt diverse internet shops på studietips.dk og så har mange e-handler fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på deres varer – til juniorer, og ligeledes til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel vise sig gavnligt at efterprøve et par forskellige e-firmaer efter udsalg inden du køber, således at man er sikret at skaffe sig den billigste pris.

Du skal bare være så påvagt, at når en internet webshop reklamerer deres varer til en udsalgspris der virker urealistisk billig, kan det for det meste være et fingerpeg om en fup internet webshop. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en bestemmelse, hvilket støtter os imod uoprigtige internet butikker.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale betalingen af flere omgange.

Et fingerpeg om at internet webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning

Inden nogen handler på en internet butik kan man i princippet få overblik over e-butikkens forretningsvilkår, men det er i reglen en tidskrævende opgave.

Et nemmere alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være en indikation om at online shoppen understøtter den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren regelmæssigt tilses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne. Desuden giver det dig lejlighed til at få hjælp, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder ved dit indkøb.

Ligeledes er det en hjælp at man er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen, fx hvilken bytteret webshoppen anvender. I relation til det er det også vigtigt, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevise sin bestilling, hvad end du er på indkøb til en dreng eller pige.

Den mest letkøbte leveringsversion

Trustpilot byder på regulære troværdige genveje til at se nærmere på diverse aktuelle konsumenters reflektioner og derfor støtter vi, at du læser online firmaets anmeldelser forinden du færdiggør din shopping.

Facebook indebærer på samme måde nogle hensigtsmæssige metoder til at få en idé om online webshoppens troværdighed. Desuden ses mange internet virksomheder hvor kunder kan notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel må bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har aftaler med en del e-firmaer i form af at vi introducerer butikkernes tilbud, og høster provision ifald de besøgende vi sender videre laver et indkøb.

Orientering omkring varer og netshops understøttes løbende, men vi giver ingen garanti imod korrektioner der potentielt er udført siden vi sidste gang opdaterede websitets data.