7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

En del firmaer på nettet tildeler i vore dage en lang række forskellige leveringsmodeller. Et hit er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså i høj grad enkel, samt endda derudover den billigste leveringsudgave.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig central om man behøver ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det komplet passende at du checker den anslåede leveringstid for det vedkommende produkt.

Størstedelen af e-shops giver levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, men som trods alt betinges af at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle få online varehuse yder fragt uden omkostninger, men i reglen påkræves det at man shopper for et præcist beløb. Ellers bør du beslutte sig for den billigste løsning til levering, hvilket gerne – hvad end du befinder sig tæt på Fredericia, Varde eller Ringkøbing – vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

Shopping på nettet stiger stødt

Det er jo efterhånden virkelig praktisk for almindelige mennesker at finde information om priser fra forskellige online webshops og derved har masser af webshops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på deres varer – til børn og babyer, og ligeså til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange byde på portofri levering.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig gunstigt at checke visse e-firmaer efter rabat inden du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den billigste pris.

Man må alligevel ikke overse, at ifald en online shop frembyder deres produkter til salg for en pris der kan virke ekstraordinært beskeden, så kan det tit være et karakteristika der viser en falsk netshop. Køb med betalingskort er dog omfavnet af en orden, der passer på dig som køber imod snydagtige webshops.

Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale beløbet over et længere tidsrum.

Forinden folk shopper hos en shop på nettet kan man uden tvivl sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke super spændende.

En anden løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, siden det burde være en tilkendegivelse af at e-handlen føjer gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen fra tid til anden besigtiges af sagkyndige der har indsigt i de gældende regulativer. Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, ifald du skulle få vanskeligheder som følge af dit indkøb.

For øvrigt er det godt at køber er på vagt for de mest relevante forhold der kan have betydning for købet, som eksempelvis den returret e-forretningen lover. I relation til det er det samtidig vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb, uanset om du leder efter en vare til en herre eller dame.

Flere leveringsmidler

Trustpilot leverer de facto belejlige løsninger til at blive klogere på en hel del øvrige forbrugeres betragtninger og derfor foreslåes det, at du kigger på online virksomhedens omtaler før du handler.

Facebook præsterer lignende ret så fremragende metoder til at få indblik i online virksomhedens troværdighed. Derudover ses faktisk internet handler som gør det muligt at meddele en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har et fast samarbejde med en stribe online outlets i form af at vi promoverer butikkernes tilbud, og høster kommission ifald en af de besøgende på vores hjemmeside udfører et køb.

Informationer omkring tilbud og internet firmaer værnes om rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for ændringer der eventuelt er lavet efter at vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.