7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Temmelig mange e-forhandlere yder nu om dage mange forskellige leveringsmodeller. En yndling er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt bekvem, og ofte derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kunne endvidere tænke over at vælge at få sendt til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem lidt dyrere, men endvidere ret problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmodel er unægtelig selv at hente ordren, som jo forudsætter at du har bopæl nær webbutikkens bopæl.

En række internet varehuse yder dag-til-dag levering på mange af deres varer, hvilket er underforstået at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt skippet afsted før lagermedarbejderne har fyraften.

De fleste shops på nettet byder på dag-til-dag fragt

Det er efterhånden ret let for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige internet forretninger hos debusy.dk og ergo har de fleste webbutikker fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på mange af deres produkter – til piger og drenge, og endvidere også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange yde portofri levering.

Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at kigge forbi indtil flere internet shops i Danmark efter udsalg før du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris.

Man bør blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-butik afhænder en vare til en pris der virker umådelig tiltalende, så kan det for det meste være et kendetegn på en snydagtig online virksomhed. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, som redder folk overfor snydagtige online virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil afbetale beløbet i flere bidder.

Forud for at nogen handler hos en e-handler kan man når alt kommer til alt overveje webshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende.

En nem løsning kunne være at efterse om internet webshoppen er e-mærket medlem, som burde være et bevis på at e-forhandleren adlyder de officielle regler, og at e-shoppen en gang i mellem overvåges af eksperter der er meget bekendte med retningslinjerne. Dette er desuden en god anledning til assistance, hvis du skulle få vanskeligheder som følge af din bestilling.

Mange køber hos forhandlere på nettet

Trustpilot tilbyder fuldkommen fine muligheder for at vurdere adskillige øvrige forbrugeres anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du ser nærmere på online webshoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook bringer dig lignende relativt fine løsninger til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet foretagender hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi samarbejder med massevis af e-shops eftersom vi introducerer virksomhedernes varer, og modtager godtgørelse for så vidt den besøgende vi sender videre fuldfører en ordre.