7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Mange forhandlere på nettet foreslår nu til dags en række forskellige metoder til levering. En af dem der er mest anvendt er i vore dage pakkeshoppen, hvor du selv afhenter varerne når du har tid. Leveringsformen er altså særligt enkel, og oftest tilmed den mest betalelige leveringsmetode.

Antal dages levering er naturligvis ultra væsentlig i tilfælde af at man skal bruge varerne med det samme, og i det øjemed er det jo relevant at man studerer den forventede leveringsdato på det respektive produkt.

Flere online virksomheder byder på dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, men som imidlertid beroer på at handlen laves forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren på posthuset inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle internet handler præsterer levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt bør du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, der i de fleste tilfælde – om du opholder sig ved Kolding, Hobro eller Sorø – vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

Mange forskellige leveringsudgaver

Det er jo ekstremt smart for folk at finde frem til de bedste priser i blandt diverse online firmaer og ergo har de fleste online selskaber været presset til at at sænke salgsværdien på mange af deres varer – til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange yde fragt uden beregning.

Men det kan immervæk være gavnligt at studere visse internet shops i Danmark efter rabat forud for at du færdiggør din shopping, så du er garanteret at antage den bedste pris.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække betalingen ude i fremtiden.

Evalueres af jurister der forstår reglerne på området

Forud for at nogen bestiller i en e-forhandler bør man når alt kommer til alt gennemlæse forhandlerens regler, men det er i reglen ikke særlig spændende.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er et billede på at internet butikken respekterer de gældende danske regler, og at online butikken jævnligt ses til af eksperter som forstår reglementet på området. Derudover giver det dig genvej til assistance, når du møder problemstillinger ved din handel. Læs mere her.

Derudover støtter vi at man er på vagt for de primære vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren anvender. I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man når som helst beholder ens faktura, så man senere kan eftervise sin ordre, om man er mand eller kvinde.

Et stort udvalg af leveringsformer

Trustpilot frembyder en del pæne løsninger til at inspicere ret mange forhenværende forbrugeres vurderinger og af den grund støtter vi, at du bliver klogere på internet selskabets omtaler inden du færdiggør din shopping.

Facebook frembyder lignende ganske hæderlige genveje til at få kendskab til online webshoppens popularitet. Herinde møder vi en række online outlets hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes kan benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en række internet foretagender i form af at vi publicerer butikkernes produkter, og tjener kommission i tilfælde af at de besøgende vi sender videre foretager en bestilling.