7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Størstedelen af online virksomheder giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige leveringsmetoder. En der er meget anvendt er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså super nem, og oftest endvidere den mindst kostelige slags levering.

Du kunne på samme måde overveje at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig godt nok en anelse mere pebret, men tillige temmelig let. Den billigste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets arbejdslager.

En lang række online outlets byder på levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men vær vagtsom da det påkræver at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varerne pakket inden de pakkeansatte tager hjem.

Størstedelen af internet forhandlere tilbyder 1 dags fragt

Det har vist sig at være ultra let for almindelige dødelige at sammenligne priser på flere online shops på Piget og af den grund har flertallet af online virksomheder været nødt til at tvinge udsalgspriserne på deres produkter – til børn og babyer, og endvidere også til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde portofri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive fordelagtigt at se nærmere på indtil flere e-handler efter rabatkoder forinden du shopper, således at du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.

Man skal dog huske på, at såfremt en netbutik frembyder produkter for en salgspris der kan ses som uendeligt beskeden, bør det tit være et kendetegn på en uægte e-handler. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, der passer på kunden imod uærlige online butikker.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du higer efter at finansiere beløbet senere.

Før folk handler på en webbutik burde man for at være på den sikre side gennemlæse deres forretningsaftale, dog er det i reglen ikke særlig sjovt.

Et alternativt forslag kunne måske være at se hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, siden det ofte er en erklæring om at e-butikken lever op til de danske love, tillige med at online butikken regelmæssigt evalueres af fagfolk som er meget fortrolige reglerne. Det giver dig genvej til opbakning, ifald du får problemstillinger i processen med din handel.

Den billigste mulighed for levering

Trustpilot frembringer ret udmærkede muligheder for at gennemsøge diverse øvrige kunders domme og på grund af dette er det fornuftigt, at du ser nærmere på online shoppens anmeldelser inden du køber.

Facebook tilbyder ligeledes en række strålende løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi endda internet forhandlere som tilbyder folk at skrive en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Viden om produkter og webshops opretholdes rutinemæssigt, men der tages ikke ansvar for rettelser der måtte være realiseret siden nyligste opdatering af websitets informationer.