7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

En masse online webshops foreslår i dag et hav af forskellige metoder til levering. En der er meget populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er altså meget fleksibel, og tit endda den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør endvidere prøve at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver af og til en lille smule mindre prisbillig, men endda ret ligetil. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du er nærved internet webshoppens hjemsted.

Mange internet outlets garanterer dag-til-dag levering på utallige varenumre, men vær vagtsom da det påkræver at handlen laves forinden et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren skippet afsted forud for at de logistikansatte tager hjem.

En hel del e-handler i Danmark garanterer portofri fragt, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en fastsat sum. Som alternativ bør man udvælge den prisbilligste leveringsmanér, hvilket typisk – om man befinder sig tæt på Roskilde, Nakskov eller Bjerringbro – vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

Folk køber på netshops

Det er efterhånden ultra ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser fra flere internet virksomheder og ergo har de fleste internet foretagender været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og ligeså til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange byde på gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig lønnende at granske indtil flere internet forhandlere efter rabatkoder før du shopper, sådan at man er sikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Man må trods alt være så påvagt, at såfremt en internet handler afsætter en vare til en udsalgspris der kan ses som helt ekstremt fordelagtig, kan det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk internet butik. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af en retningslinje, hvilket sikrer køber overfor bedrageriske online forhandlere.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere prisen over tid.

Før nogen shopper på en butik kunne de til hver en tid overveje virksomhedens regler, dog er det i reglen ikke særlig morsomt.

En anden mulighed kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, siden det længe har været et signal om at internet forhandleren anerkender de officielle regler, udover at e-shoppen undertiden gennemses af fagfolk som har indsigt i reglementet på området. Desuden får du lejlighed til støtte, ifald du møder besvær ved dit indkøb.

Endvidere tilrådes det at du er opmærksom på de væsentligste forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen, f.eks. den ombytningsrettighed e-forhandleren anvender. Derfor er det tillige relevant, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne vidne om sit køb, om man er på udkig efter varer til en mand eller kvinde.

Alverdens leveringsformer

Trustpilot giver dig temmelig tiltalende genveje til at efterse en hel del nuværende konsumenters observationer og af den grund foreslår vi, at du ser nærmere på e-shoppens kritik inden du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer derudover forholdsvis gode metoder til at få indsigt i netbutikkens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk forretninger på nettet hvor folk kan meddele en anmeldelse af deres køb, som tilmed bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Vores website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med en lang række outlets på nettet i Danmark da vi formidler butikkernes tilbud, og opnår honorar ifald vores brugere gennemfører en ordre.

Viden omkring varer og internet shops opdateres nu og da, men vi kan ikke garantere imod korrektioner der kan være implementeret efter seneste opdatering af sidens informationer.