7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Temmelig mange online firmaer udlover nu mange forskellige muligheder for fragt. Den mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken når du har lyst. Metoden er nemlig særdeles praktisk, og tit tillige den mest betalelige mulighed for levering.

Du burde ligeledes afveje for og imod at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver som oftest en anelse mindre prisbillig, men desuden meget smart. Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du opholder dig lige ved online webshoppens tilholdssted.

Fragtperioden er selvfølgelig yderst bestemmende om vi har brug for dine nye produkter nu og her, og med det formål er det forholdsvis på sin plads at man studerer den forventede leveringstid for det pågældende produkt.

En række online selskaber annoncerer levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre, men som ikke desto mindre kræver at ordren lægges tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren på posthuset forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet varehuse yder fragt uden omkostninger, men oftest er det under betingelse af at du shopper for en bestemt sum. Derudover må man vælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der i de fleste tilfælde – uafhængig om man befinder sig tæt på Roskilde, Nyborg eller Fredensborg – er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Bestil til din hjemmeadresse eller til dit arbejde

Det er i dag ret smertefrit for købere at finde information om priser hos forskellige webshops og derved har en lang række e-shops været nødt til at nedbringe priserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn, og ligeledes til voksne – voldsomt, og endda nogle gange byde på levering uden beregning.

Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at prøve et par internet webshops efter rabatkoder forud for at du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje et tilbud som fx ViaBill, når du gerne vil finansiere beløbet over en periode.

Før folk køber hos en shop på nettet bør man for at være på den sikre side granske butikkens regler, men det er i reglen et tidskrævende arbejde.

Et andet alternativ kan være at finde ud af om online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en antydning af at e-shoppen overholder dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden tit evalueres af fagfolk der er meget fortrolige reglerne. Det er en rigtig god chance for bistand, ifald du skulle få problemstillinger med din ordre.

Dertil støtter vi at man er klar over de mest basale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med ordren, som for eksempel den ombytningsret online forhandleren har. I den relation er det desuden essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling, uanset om du leder efter en vare til en voksen eller et barn.

En række online butikker yder fragt uden omkostninger

Trustpilot indebærer adskillige gunstige genveje til at tyde en række øvrige køberes omtaler og derved kan det anbefales, at du ser nærmere på online forretningens anmeldelser før du bestiller.

Facebook giver dig lignende flere pålidelige chancer for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ses mange webshops hvor kunder kan frembringe en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Orientering omkring tilbud og netbutikker værnes om hyppigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod rettelser der muligvis er udført siden vi senest opdaterede de viste informationer.