7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

Temmelig mange webshops i Danmark tilbyder nu om dage en række forskellige leveringsmetoder. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt let, samt desuden ydermere den billigste fragtform.

Du kunne også prøve at få det leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver undertiden en sjat dyrere, men desuden særligt gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du har bopæl tæt på e-handlens lager.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig når du absolut skal bruge produktet omgående, og af den grund er det jo aktuelt at du studerer den forventede leveringsdato ved den respektive vare.

Størstedelen af forretninger på nettet stiller udsigt til 1 dags levering på de fleste produkter, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne betjent forinden logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet selskaber yder levering uden beregning, men oftest er det under betingelse af at der aftages for en bestemt pris. Ellers må man foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket tit – hvad end man bor i Herning, Nyborg eller Hinnerup – er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Efterse hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen

Det er temmelig enkelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet hos diverse internet handler og til tak har en lang række online shops fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på produkterne – til juniorer, og tillige også til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere portofri levering.

Men det kan immervæk blive lønnende at analysere visse internet foretagender efter rabat inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.

Find ud af hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket

Før folk bestiller på en e-butik kunne man uden tvivl overveje forhandlerens vilkår, men det er i reglen ikke særlig interessant.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være et billede på at online shoppen anerkender de danske love, udover at butikken rutinemæssigt vurderes af fagfolk der har meget erfaring med de gældende vilkår. Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, for så vidt du møder problemstillinger i forbindelse med din shopping. Hjemmeside.

Dertil rekommanderer vi at køber er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på ordren, eksempelvis den ombytningsret online butikken lover. I den relation er det på samme måde relevant, at man til enhver tid beholder sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen, uafhængig om man efterspørger produkter til en dame eller herre.

Bestil til din lejlighed eller til hvor du arbejder

Trustpilot medfører forholdsvis fortræffelige muligheder for at studere en længere række eksisterende forbrugeres betragtninger og derfor anbefaler vi, at du eftersøger e-butikkens anmeldelser inden du køber.

Facebook frembringer også temmelig uafhængige genveje til at få indblik i online shoppens kundefokus. Foruden det er der en del webshops som tilbyder kunderne at tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som desuden må tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Vores website finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en masse internet forretninger da vi introducerer firmaernes tilbud, og indhenter kommission når vores brugere realiserer en handel.