7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@yumo.dk
Vælg en side

SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit

Varenummer (SKU): 43651245080793 Kategori: Tag:

kr. 899,00

PowerAcces Deluxe fra SOG har 21 forskellige multi-tool funktioner. Med kniven medfølger der et bitsæt som består af 12 udskiftelige dele. Funktioner: 1. 1/4" (kvartommer) driver 2. Syl 3. Dåseåbner 4. Gripper 5. Flad skruetrækker (mellem str.) 6. sk … læs mere her

Er SOG - PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit på lager?

Annonce
Køb SOG - PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit

(98 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit Varefakta

  • Navn: SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit
  • Pris: kr. 899.00
  • Mærke: SOG
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499 (til pakkeshop)
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit for kun kr. 899.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit fra SOG

SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Multi-Tool. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Langt de fleste i Norden køber deres SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit i webshoppen Hunterspoint, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit kun kr. 899.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

98 reviews for SOG - PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit

    Vær den første til at anmelde “SOG – PowerAcces Deluxe w/Fabric Shetah + Hex Bite Kit”